Svetski poznati brend sunčanih naočara iz Hrvatske

Poznati hrvatski brend sunčanih naočara Sheriff&Cherry već neko vreme u svetu ima svoje brojne obožavaoce među poznatima i slavnima…
Posljednja u nizu slavnih koja je svoj omiljeni model prošetala po ulicama New Yorka je britanska filmska zvezda Keira Knightley. Priča je krenula iz Rovinja. Inače, slavna glumica prijateljica Maura Massarotta iz Rovinja koji je pre nekoliko godina osmislio brend Sheriff&Cherry, a zbog njega je pre par godina potegnula i do Hvara.

keira sherry
Ali, Knightley nije jedina svetska zvezda koja se oduševila sunčanim naočarima hrvatskog brenda, jer pre nje svoj su Sheriff&Cherry model pokazali i Rihanna, Beyonce, Frank Ocean, bend Klaxons čiji je član upravo i James Righton, ali i Neneh Cherry,Chanel Iman, Grimes i brojni drugi.
Među prvima se sunčanim naočarima s hrvatskim potpisom pohvalila Rihanna, koja je svoj par kupila u njujorškoj dizajnerskoj robnoj kući Barneys i odmah se s njima fotografisala za svoj Instagram profil.

rihanna-gallery
O uspehu brenda iza kojeg stoji Mauro Massarotto govori i činjenica da se sunčane naočare prepoznatljivog dizajna i živih boja mogu naći u brojnim svetskim dućanima na prestižnim adresama poput Barneysa, Coletta, Libertyja London, Lane Crawford, Restira…
Uz to, ovih će se dana Sheriff&Cherry ponovo naći i u ponudi moćnog Net A Portera. Kolekcija za proleće i ljeto 2016. predstavljena je i na nedavnom pariškom Fashion Weeku.
Prve modne izlete 38-godišnji Massarotto imao je pre 15-ak godina, ali Sheriff&Cherry postoji nekoliko godina i u tom kratkom vremenu za njegovim su naočarima doslovce ‘poludele’ brojne svetske face.
Pre nego što se bacio u biznis s naočarima, Massarotto je vratio slavu danas izuzetno popularnim ‘startasicama’ iz Borova. Ali, unatoč brojnim poznanstvima sa slavnim osobama, Massarotto je prilično skroman i izbegava govoriti o svom uspehu.
Više o brandu pogledajte na njihovoj web stranici ili Facebook-u.

Preuzeto iz: www.jutarnji.hr