hoya_id

Novo u Silmu: Hoya predstavlja Hoyalux iD Lifestyle

hoya_id

Proslavite sa nama promociju naših revolucionarnih novih sočiva u SILMU dana 31. oktobra i 1. novembra! Izabrali smo  najveću svetsku optičku izložbu kako bismo objavili naša nova stakla koje su naš najvažniji proizvod u seriji Hoyalux ID porodici naprednih progressiva – Hoyalux ID Lifestyle. Prisustvujući među 1000 međunarodnih preduzeća i više od 45000 optika i profesionalaca iz struke, SILMO ima visoko mesto u svetu optičke industrije. HOYA Evropa ima izložbeni štand na dvodnevnom događanju i većina zaposlenih iz HOYA Velika Britanija je prisutna.

Proteklih par godina svedočili smo razvijanju dizajna „stražnje strane“ kod progresivnih stakala. Danas Hoya predstavlja novitet; Hoyalux iD Lifestyle, novi FreeForm dizajn. Ova nova progresivna stakla nude minimalnu distorziju i najširi mogući središnji segment za što prirodniju interakciju. Kod dizajna „stražnje strane“ sve korekcije su blizu oka, što stvara određenu širinu vidnog polja, pogotovo u središnjem delu. Hoyalux iD Lifestyle koristi vertikalnu adiciju sa prednje strane stakla, dalje od oka, koja omogućuje optimalne uslove za vid na blizinu. hoya_freeformRezultat za nosioce ovih progresivnih stakala je komforan vid na svim udaljenostima bez obzira na jačinu adicije. Hoyalux iD Lifestyle zauzima jedinstvenu poziciju na tržištu visokokvalitetnih progresivnih stakala. Dizajn je preuzet od Hoyalux iD progresivnog stakla kojim je Hoya postigla veliki uspeh na svetskom tržištu. Razlika između ta dva proizvoda je u tome što je Lifestyle delomično standardizovan. Zahvaljujući zakrivljenosti prednje površi za svaku adiciju, presbiopi svih starosnih grupa osetiće ponovo prirodan vid, naročitu slobodu pokreta te iskusiti potpuno samopouzdanje. Hoyalux iD Lifestyle predstavlja iD FreeForm Design Technology koja je temeljena na tri osnovna stajališta koja su najbitnija kod izrade i nošenja progresivnih stakala; vid, osećaj i iskustvo. Hoyalux iD Lifestyle je namenjen presbiopima svih starosnih grupa. Svi oni postaju više zahtevni i sa vremenom očekuju sve više od svojih naočara. Hoyalux iD Lifestyle je pravi izbor za njih.

Kupovinom proizvoda iz iD porodica, HOYA poklanja članu Vaše porodice kompletne dioptrijske naočare AXIS s EMI 1.56 sa staklima u vrednosti od 600Kn (7,670 RSD)!

Za više informacija kontaktirajte nas:

MobiOptika d.o.o.
HR-10000 ZAGREB, Crešnjevec 4c
Tel.: 01 23 40 790
01 23 02 856
01 23 02 879
Fax: 01 24 40 289
e-mail: info@mobioptika.hr
http://www.mobioptika.hr