Optika online

Acuvue kontaktna sočiva u Optika online.

Acuvue kontaktna sočiva firme Johnson & Johnson od kojih izdvajamo jednodnevna kontaktna sočiva 1 Day Acuvue Moist i Acuve Oasys su savršen izbor za zaštitu Vaših očiju od štetnog UV zračenja.

Kontaktna sočiva po najpovoljnijoj ceni u Hrvatskoj, sa besplatnom dostavom i to bez upotrebe kreditne kartice te plaćanjem po isporuci možete osigurati preko Optika Online, s kojima će Vašim očima biti veoma ugodno.

Preporuka je oftalmologa da se koriste kontaktna sočiva koja imaju zaštitu od 99% za UVB i 95% za UVA zrake. Kod mekanih kontaktnih sočiva najveća postignuta UV zaštita do danas je 98% UVB i 88% UVA, koje poseduju Acuvue kontaktna sočiva firme Johnson & Johnson. Zaštitni faktor ugrađen je u sam materijal sočiva tako da se ne može istrošiti tokom nošenja kontaktnih sočiva.

Znate li na koji način u potpunosti možemo zaštititi naše oči od UV zračenja?

Nošenjem kontaktnih sočiva s UV zaštitom koje zaštićuju oči od zraka koje se reflektuju od površine mora, peska i ostalih površina, a koje šešir ili naočare ne blokiraju.

One takođe prekrivaju najosetljivije delove površine i štite unutrašnje delove oka od UV oštećenja. One su takođe jedina raspoloživa zaštita u trenucima kada oči nisu zaštićene naočarima ili kapom, bilo da su zaboravljene ili se ne mogu nositi zbog nepraktičnosti tokom sportskih ili drugih fizičkih aktivnosti.

Preko Optike Online možete naći i kontaktna sočiva u boji koja mogu promeniti ili poboljšati vaš fizički izgled tako da se uz medicinske svrhe mogu nositi i kao Vaš novi modni dodatak.

Za siguran boravak na suncu i moru odaberite najbolju zaštitu za vaše oči i uživajte u letu!

Preuzeto sa: net.hr
Za više informacija posetite: www.optikaonline.hr