Opti 2016: kartaška igra za optičare

Manje od dva meseca do jednog od najvećih optičkih sajmova u svetu…Četiri sale, 550 izlagača, bezbroj noviteta. Jedan od noviteta, „!Hot area“ u sali C1, će doneti brojna iznenađenja posetiocima. Ovde će se oko 60 nezavisnih modnih brandova predstavitisa svojim novim dizajnima. Čak 100 dodatnih fabrika u sali C1 će prisustvovati i tako zaokružiti paletu proizvoda. Štaviše, poset opti štandovima će biti prioritet u januaru svim lovcima na trendove. Svi oni će se moći naći i u !Hot području. Šesnaest pridošlica će predstaviti svoju definiciju vrhunskih dizajna naočara. Osim toga, pet kompanija će iskoristiti opti štandove kao odskočnu dasku i po prvi puta predstaviti nove dizajnove u 2016. godini. Kako bi upoznali nove i stare izlagače, svako bi trebao odigrati opti kartašku igru pre posete sajmu.

opti kostur slika
Opti boksevi su mesta za neobične i još neviđene kreativnosti. Po prvi puta, prostor za „mladu industriju“ će se moći naći u sali C1. Nakon preseljenja ovde, broj proizvođača se popeo na 16. Svi oni dolaze iz Nemačke, Italije, Francuske, Španije, Danske i Holandije. Posetioci će upoznati sledeće firme od 15. do 17. januara: Glasses Manufactory S*, Code ADN SAS (Brend: iHUMAN), Dabrach, Dick Moby, Dima 2001 s.r.l (Brend: David Marc), D.T. SRLS, Emian Böhe sunčane naočare, housebrand, iolani eyewear, NVU, Projekt Samsen, Reinke Eyewear, Stefan Kästner, You Mawo GmbH and wood and cotton. Posetioci se takođe mogu radovati nastupima svih predstavnika s prošlogodišnjeg sajma, uključujući Hapter, Isla Calavera, Clement Gouverneur, EYECON kao i paperstyle. Njihovi štandovi će biti premijerno predstavljeni u salama C1 i C4.

opti colorcode
Pravila za opti box igru

Igra kvarteta za dva igrača se sastoji od 12 karata, a 12 karta je joker (paperstyle). Nakon mešanja, svaki igrač dobiva šest karata. Igrač koji nije mešao počinje s igrom čitajući broj iz jedne od kategorija na svojoj najvišoj karti. Igrač s višom vrednošću u toj kategoriji je pobednik. Pobednik stavlja obe kartice na dno špila. Ako odabrana kategorija kaže K.A. (N/A ili ne postoji), onda karta koja prikazuje broj je pobednička. Ako oba igrača imaju istu vrednost u odabranoj kategoriji, oboje stavljaju svoju kartu u sredinu. Ko god je na redu određuje kategoriju. Ko ima veću vrednost u ovom slučaju pobeđuje i odnosi i ove karte i karte iz prethodnih krugova. Prvi igrač sa svim kartama je dobitnik opti box igre.
Ova igra je posebno popularna među decom a izumeo je nemac Werner Seitz 1952. godine. Mogla se kupiti za 2 Marke i 90 centi, a u prodavnicama se pojavila u izvornoj automobilskoj temi.

Više o opti sajmu 2016

Website: www.opti.de