LL Industrial: Izložbeni štandovi i pop-up trgovine

Već više od 25 godina razvijamo se prezentacijske sisteme i prodajne elemente za oftalmološku optiku i slušnu akustiku, koji se uspešno implementiraju na svetskom tržištu…

Zadovoljstvo nam je predstaviti našu novu liniju proizvoda, koja je idealna za dizajniranje i postavljanje sajamskih/izložbenih štandova ili privremenih maloprodajnih prostora (kao što su pop-up trgovine) za upotrebu u različitim sektorima i industrijama.

Za sve dodatne informacije dostupni smo na + 385-1-2409-209 ili putem e-maila na concept-s@zg.t-com-hrIsto tako rado ćemo Vas informisati o našim posebnim uslovima za dizajnere, arhitekte, posrednike u prodaji kao i sve ostale koji se bave opremanjem enterijera!


ll-pop-hrv-2

LL-POP UP & LL-POP UP DUO!

LL-POP UP! definiert potpuno redefinira fleksibilne postave trgovina, privremene prodajne i akcijske prostore te sajmove: sklopivi sistema okvira mogu se brzo i jednostavno postaviti gotovo bez alata i impresionirati svojim savremenim industrijskim dizajnom.

Paneli, nosači proizvoda, police i ormarići, kao i dekorativna rasveta implementiraju se vrlo jednostavno u drugom koraku. Najbolji preduslovi za mogućnost brze i jednostavne reakcije na promenjive zahteve tržišta, kao što su sajmovi, izložbe, sezonska događanja ili potrebno preseljenje.Global Lottery Sales up 2% in 2015 …and More! – Lotnext

⇒ VIŠE INFORMACIJA

ll-pop-hrv-3ll-pop-hrv-4

JEDNOSTAVNO I BRZO POSTAVLJANJE – GOTOVO BEZ ALATA!

⇒ Rasklopiti [ A ] metalni okvir
⇒ Učvrstite ukrute [ B ] i pribor za učvršćenja [ C ] 
⇒ Obesite panele [ D ] (jednostrano ili obostrano)

ll-pop-hrv-5ll-pop-hrv-6

LL-POP UP! JEDAN SISTEM ZA SVE SLUČAJEVE

LL-POP UP! JEDAN SISTEM ZA SVE SLUČAJEVE

✔ lakše i brže postavljanje/sklapanje – kraće vreme montaže
 Jednostavne i kompaktne ambalažne jedinice što omogucava lakši i jednostavnij transport i skladištenje koje štedi prostor
✔ savršen za privremene prostore i preseljenje – savršeno za pop-up! trgovine i događanja
 veliki izbor nosača proizvoda i mogućnosti prezentacije
✔ mnoge mogućnosti prilagođavanja zbog širokog izbora boja i materijala

⇒VIŠE INFORMACIJA

ll-pop-hrv-7ll-pop-hrv-8

KATALOZI & ONLINE TRGOVINA:

Našu celokupnu ponudu možete pronaći i u [concept-s] katalozima: sada ih možete pregledavati on-line na sledećem linku. Rado ćemo Vam ih poslati i u tiskanom obliku. Vaš kratki zahtev mailom biti će dovoljan.

Na našim stranicama www.concept-s-design.com naći ćete i ostale proizovde iz naše standardne ponude, a naša nova online trgovina dostupna Vam je 24 sata što Vam omogućava jednostavnije naručivanje kao i bržu obradu Vaših narudžbi.

maloprodajni 3concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr