Individualno opremanje trgovine uz concept-s

Proverite najnovije novosti u dizajnu trgovina!

[concept-s] kombinuje inovativne oblike prezentacije s optimalnim korišćenjem prostora, s kojima se, zahvaljujući najsavremenijim tehnikama proizvodnje i visokokvalitetnom dizajnu još bolje pripremate za budućnost i sve poslovne izazove. Bez obzira radi li se o celokupnom ili delomičnom preuređenju, budući da su concept-ovi proizvodi dostupni godinama, vaše preuređenje će biti moguće i naknadno dopuniti.

Prikupite nove ideje i dodjite na individualno savetovanje. Naši dizajneri enterijera sa zadovoljstvom će ponuditi rešenje kreirano prema Vašim željama i zahtevima, vodeći se pri tome optimalnom koristenju  prostora i povećanju prodaje i najvažnije Vašem proračunu!

Za sve rezervacije preko stranice www.optike.hr nudimo specijalan popust za sve projekte opremanja prodavnica realizovane do 15.08.2018. Ne propustite!


 

INDIVIDUALNO PLANIRANJE PRODAVNICE UZ CONCEPT-S

Zahvaljujući sofisticiranim prezentacijskim modulima i elementima za opremanje, prednosti projektovanja uz [concept-s] su kratko vreme planiranja i izrade, ekonomičnost i transparentnost cena.

Dizajn, kvalitet i funkcija zadovoljavaju najviše standarde. Optimalni preduslovi za najbolji mogući rezultat, jer je zadovoljstvo kupaca naš najvažniji cilj. Drago nam je ponuditi Vam našu uslugu planiranja i zajedno s Vama realizovati jedinstveni koncept trgovine!

dizajn-indiv-opremanje

U 3 koraka do novog koncepta trgovine!

KORAK 1 – Konsultacije
Na prvom sastanku biće raspravljene najvažnije tačke projektovanja: koncepcija dizajna i visina proračuna. Naši dizajneri enterijera savetovaće vas pojedinačno i rado će odgovoriti na vaša pitanja. Radujemo se vašem pozivu!

KORAK 2 – Planiranje
Na temelju merenja ili dostavljenog tlocrta, kao i fotografija trenutnog stanja, pripremće Vam se dizajn s tlocrtom i rasporedom elemenata, pogledima po zidovima, kompjuterski generisanim 3D prikazima kao i proračunom cene. For information on financing check out home-without-liquidity

KORAK 3 – Realizacija
Naša kompetentna ekipa enterijera i stručnjaka stoji Vam na raspolaganju tokom cele faze planiranja i izvođenja. Ako je potrebno, naš iskusni tim za montaže pomoći će Vam u postavljanju trgovine!

PS: Opremanje uz [concept-s] financijski je pristupačno! Našu opremu moguće je finansirati i putem leasinga!
zadovoljstvo-indiv-opremanje

Zadovoljstvo kupca naš je najvažniji cilj

Naš cilj prilikom izrade projekata trgovina je stvaranje optimalnog koncepta opremanja za Vas i biti oslonac sve do završetka.

Sledeće usluge su ponuđene:
– nacrt (tlocrt i pogledi)
– Predlozi boja i materijala za zidove, podove i stropove
– fotorealistični 3D prikazi
– Ponuda celokupnog nameštaja i ostalih elemenata

⇒VIŠE INFORMACIJA

ind-opremanje-3indv-opremanje-4indi-opremanje-5concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr