Imamo idealno rešenje za vaše sajmove!

Svako ko samostalno izlaže na sajmovima, zasigurno na umu kao najvažniju točku ima fleksibilnu, povoljnu a pre svega jednostavnu montažu sajamskih štandova…

Koncept modularnog štanda postaje sve važniji kako bi adekvatno predstavio vaše robne marke i osobno došao do Vaših potencijalnih kupaca. Na kraju, ucesća na sajmu ima smisla samo ako je podržano razumnim ekonomskim okvirima!

U tom kontekstu, i sa naših više od 25 godina iskustva u razvoju inovativnih prezentacija sistema i trgovina naročito u području očne optike, sada smo razvili posebnu liniju proizvoda pogodnu kako za izradu i montažu izložbenih ili štand konstrukcija tako i privremenih prodajnih područja (Pop Up trgovine). Prednost u odnosu na ostale postojeće elemente na tržištu: kolekcija se može koristiti za različite sektore i industrije.

Koliko je jednostavan i funkcionalan naš koncept štandova, možete videti u sledećem videu. Za sve dodatne informacije dostupni smo na + 385-1-2409-209 ili putem e-maila na concept-s@zg.t-com-hr. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!


ll pop 2

SNAŽAN PARTNER ZA SNAŽAN NASTUP NA TRŽIŠTU

  • ✔ jednostavnija i brža montaža – u 2 sata do postasvljenog standa za bilo koji sajam
  • ✔ Jednostavne i kompaktne ambalažne jedinice što rezulitra lakšim i jednostavnijim transportom i skladištenjem koje štedi prostor
  • ✔ Transportne kutije mogu se koristiti kao deo štanda
  • ✔ idealno za privremena prodajna mesta – Sajmovi & Događanja
  • ✔ veliki izbor nosača proizvoda i mogućnosti prezentacije
  • ✔ IMogućnost individualnog dizajna prema zahtevima Vašeg brand (boje, materijali i sl.)
  • ✔ mala investicija koja se svakovremeno može dopuniti kupovinom drugih elemenata i proizvoda!

⇒ZAINTERESOVALI SMO VAS?

ll pop 3ll pop 4
[CONCEPT-S] NEWS: LL-POP UP!
ll pop 5

LL-POP UP!

LL-POP UP! potpuno redefinira fleksibilne postave trgovina, privremene prodajne i akcijske prostore, te sajmove: sklopivi sustavi okvira mogu se brzo i jednostavno postaviti gotovo bez alata i impresionirati svojim savremenim industrijskim dizajnom.

Paneli, nosači proizvoda, police i ormarići, kao i dekorativna rasveta implementiraju se vrlo jednostavno u drugom koraku. Najbolji preduslovi za mogućnost brze i jednostavne reakcije na promenjive zahteve tržišta, kao što su sajmovi, izložbe, sezonska događanja ili potrebno preseljenje.

 

⇒VIŠE INFORMACIJA

[CONCEPT-S] USLUGA: P.O.S. BRENDIRANI STALCI
ll pop 6

Optimizujte percepciju svoje marke na prodajnom mestu!

S prikazima koji su prilagođeni vašim potrebama i vašem korporativnom dizajnu, stvarate nepogrešivu sliku robne marke i postižete visoku prepoznatljivost na tržištu.

Kroz naše dugogodišnje iskustvo, mi smo savršeni partner za razvoj individualnih rešenja. S nama dobijate sve na jednom mestu: savetovanje, dizajn, razradu konstrukcija, prototip i postavljanje u trgovini.

⇒VIŠE INFORMACIJA

maloprodajni 3concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr