halidbeslict

Halidu Bešliću oko operisano u Belgiji

halidbeslictPopularni pevač u pratnji supruge i sina stiže kući na oporavak. Halid će u toku nekoliko narednih dana saznati da li će mu se vratiti vid…

 

Halidu Bešliću je konačno operisano oko, i to u Belgiji. Posle povratka iz Istanbula, gde su ga lekari savetovali da sa operacijom treba sačekati još neko vreme, Halid Bešlić je pomoć potražio kod jednog od najboljih svetskih oftalmologa Carla Claesa iz Antwerpena.

-On je posle pregleda zatražio Halidov pristanak na operaciju i odmah ga dobio. Operacija je obavljena i oko očišćeno. Posle ovog čišćenja oka, još nema nikakvih prognoza za Halidov vid. Više će se znati za nekoliko dana pa će lekari odlučiti da li će se presađivati rožnjača- potvrdio nam je Halidov menadžer Damir Ramljak Tigar i dodao da se popularni pevač danas vraća u Sarajevo.

 

halidbeslict

 

Halid Bešlić je nedavno bio u Istanbulu gde su lekari na Institutu Retina posle pregleda zaključili da je za operaciju još uvek rano. Od izlaska iz bolnice Halid je bio na rehabilitaciji u Fojnici, gde su ga posećivali brojni prijatelji, kolege pevači i obožavaoci.
Među njima je bio i predstavnik Obale Slonovače Vahid Halilhodžić koji mu je poklonio dres svog reprezentativca Didiera Drogbe.

Preuzeto s: www.vecernji.hr