Concept-s: Posebna ponuda na SILMO 2017 sajmu optike

Concept-s vas srdačno poziva na sajam optike SILMO 2017 u Parizu sledeći vikend!

Zahvaljujući sofisticiranim izložbenim modulima i elementima za uređenje, prednosti Concept-s leže u kratkom vremenu planiranja i izvođenja, povoljnoj realizaciji i cenovnoj transparentnosti. Dizajn, kvaliteta i funkcionalnost odgovaraju najvišim zahtevima. Einfach Direkt Media – Berlin Lottery E-commerce Startup – The Hundert 

Concept-s je nedavno predstavio novu kolekciju nameštaja za optike – LL industrial: minimalistički dizajn u modernom industrijskom stilu nudi rešenja za sva područja Vaše optike, od izloga preko nameštaja središnjeg dela, kao što su vitrine i spremišta, pa sve do stolova i pultova.

Povodom sajma kao i uvek imaju posebnu ponudu za Vas: za sve narudžbe tokom sajma, na njihovom štandu u Pav. 6 # C 008 ostvarujete 10% popusta.

 


pos-stubeP.O.S. STUBE

 

Prikažite svoju robu promocijski efektivno sa P.O.S. stepenicama.

Postolja sa svojom modularnom konstrukcijom i P.O.S priborom omogućavaju raznovrsno oblikovanje izloga i celog prodajnog objekta. One se mogu slagati jedna na drugu i dostupne su u različitim veličinama i materijalima.

 

LL-OKVIRIll-okviri

LL-OKVIR se može kombinovati s P.O.S. stepenicama i nudi se u različitim širinama.

Uokvirene površine se mogu prikazati otvoreno ili zaključano. Pribor kao npr. police, ogledala i vizuali, mogu se lako integrisati za efektivno privlačenje kupaca i dodavanje emocionalnog aspekta u pristup kupcu. LL-OKVIR se može obostrano koristiti i može se po potrebi umetnuti i kao razeljivač prostora.

 

⇒ VIŠE INFORMACIJA

ll-stoloviLL-STOLOVI

 

Elegantno metalno postolje LL-stolova nudi redukovani, lagani dizajn u modernom industrijskom stilu.

Stolovi ove nove kolekcije dostupni su u 2 veličine i s različitim dekorativnim površinama. Stolovi za razgovor s kupcima su dostupni i s kabinetom za dodatni spremišni prostor ili po izboru s LED-svetlećom površinom – savršenom za pokazivanje naočara!

LL-KONTEJNERIll-kontejneri

Minimalistički dizajn LL-kabineta u potpunosti uklanja ručke i nudi mnogo spremišnog prostora.

Nude Vam se 2 širine i različite visine, izborno na crno plastificiranim čeličnim sankama ili običnom postolju. Korpus i prednje strane ladica su dostupni u raznom modernom drvenom dekoru i pružaju individualne mogućnosti oblikovanja

 

ll-vitrine LL-VITRINE

LL-VITRINA je idealni komad nameštaja i nudi ekskluzivnu prezentacijsku površinu s dodatnim prostorom za odlaganje.

Vitrina od stakla se može zaključati i po želji se može opremiti s LED rasvetom. Vitrine BVL i EVL su dostupne u različitim širinama. Mogu se kombinovati s pultovima ili stolovima za razgovor s kupcima i tako ponuditi savršeno rešenje za štednju prostora.

 

⇒ VIŠE INFORMACIJA

 

ll-kutni-modulLL-UGAONI MODUL

Zbog kvadratne baze se naš LL-UGAONI MODUL može optimalno kombinovati s pultom.

Nudi se ugaoni modul s vitrinom kao i s korpusom i integrisanom ladicom. Staklena vitrina na zaključavanje prezenuje Vašu robu optimalno te je istovremeno drži na sigurnom. Metalno postolje pruža LL-ugaom modulu elegantnost i lakoću.

 

 

LL-PULTll-pult

LL-PULT je zbog svojeg modularnog načina gradnje, raznih elemenata za kombinovanje kao i zbog raznovrsnosti boja i materijala, pogodan za sve zahteve različitih rasporeda u prodajnim objektima.

Pult ima ergonomsku visinu od 1035 mm, sastoji se od premazanog drvenog materijala i nudi se u različitim širinama. Kao dodatan element dostupna je prednja blenda, koja se može slobodno pozicionirati. Oprema unutrašnjeg dela se može sastaviti potpuno u skladu s Vašim funkcionalnim zahtevima.

 

ll-visoki-stolLL-VISOKI STOL

LL-stajaći sto pruža dodatnu površinu za savetovanje kupaca i brzu prodaju.

Stajaći sto BST 1 je posebno pogodan za kombinovanje s pultom. Drugi model, BST 2 je idealan kao slobodno stojeći nameštaj za središnji prostor, gde Vam omogućavaje pružanje saveta kupcima. Naravno su i ovde korpus i ploča stola dostupni u raznim modernim drvenim dekorima.

 

⇒ VIŠE INFORMACIJA


IZLOŽBENI PROSTOR

showroomSrdačno Vas pozivamo u posetu!

Naše radno vreme:
Ponedjeljak – Petak 9-17 h
Subota po dogovoru

Tel: (+385) 01/2409-209 
Molimo pre dolaska ugovorite termin.

Odlične ponude sa do 40% popusta!

⇒VIŠE INFORMACIJA

SAJMOVI 2017/2018

concept opti16 sajmovi

silmo Paris 2017
06.10. – 09.10.2017
Pav. 6 # C 002  Paris Nord Villepinte 

opti Munich 2018
12.01. – 14.01.2018                                                        Hala C3 Štand 128

mido Milan 2018
24.02.-26.02.2018

 

⇒VIŠE INFORMACIJA

 

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr