Concept-s: Horizontalna prezentacija

Već 25 godina je concept-s sinonim za visokokvalitetno, kreativno uređenje prodavnica i uživa svetsku prepoznatljivost. Otmen dizajn kao i inteligentni produkt stvaraju sinergiju stila i funkcionalnosti…

Kod naše horizontalne prezentacije mogu se postaviti različiti fleksibilni montažni elementi. Kao što ste navikli, svi naši sistemi mogu se brzo i bez napora preurediti tako da vaš prostor svaki put dobije novi izgled.

Šaljemo montažne prospekte za lakšu montažu!

horizontalna-1

Horizontalna prezentacija od  [concept-s]

horizontalna-2

LINEAR

Mnogo kombinacija prezentacije

Osnova LINEAR sistema je aluminijumska šina, koja je ugrađena vodoravno na drvenu ili akrilnu podlogu. Duž profila mogu se postaviti različiti fleksibilni montažni elementi. Kao i kod drugih naših sistema, vaš zidni stalak može se brzo i bez napora preurediti, tako da prodajni prostor u bilo kom trenutku može imati nov izgled.

Više informacija

horizontalna-3

LINEAR LED

Ugrađena LED rasveta s donje strane

Naše nove LINEAR LED police su elegantno dizajnirane te imaju nisku visinu instalacije sa vidljivim svetlom na prednjoj ivici. Isto tako imaju ugrađenu LED rasvetu na donjoj stranici koja osvetljava predmete ispod police te savršeno dovodi do izražaja.

Ali osvetljenje nije jedina funkcija naših filigranskih polica: U policama su nevidljivi magneti, koji omogućavaju fleksibilno i uredno pozicioniranje pripadajućih držača za naočare te time pružaju preglednu prezentaciju.

Više informacija

horizontalna-4

LINEAR STRIPE

Promišljeni sistem polica

Naše nove LINEAR STRIPE police za LINEAR Profil očaravaju kroz elegantan dizajn. Imate integrisano LED osvetljenje s donje strane, koje objekte koji se nalaze ispod optimalno osvetljava i dovodi do izražaja.

Zbog satinirane površine police nastaje ravnomerno osvetljenje, koje podcrtava skulpturalni karakter ove prezentacije i robu optimalno prezentira.

Više informacija

horizontalna-5

PUR 2

Kombinacije kod opremanja

Sistem PUR 2 sa svojim elegantnim i savremenim dizajnom stvara sve preduslove za integraciju u različitim trgovinama i ambijentima. Osnovni element je filigranski oblik šipke, na koju uz pomoć plastičnog adaptera, jednostavno montiramo željene kompenente sistema.

Iz tog razloga PUR 2 je takođe pogodan za uređenje izložbenog prostora, te se uz malo truda može prilagođavati u bilo kom

trenutku.

Više informacija

horizontalna-6

SLIDE

Istovremena zaštita od krađe i prašine

Sa SLIDE će naočare i modni dodaci biti učinkovito prezentovani, a istovremeno i zaštićeni od krađa i prašine. Trik je sledeći: kod otključavanja sistema oslobodiće se samo željeni nosač naočara, dok ostali ostaju zaštićeni! SLIDE se dimenzijom može prilagoditi.

Vašim individualnim potrebama. Ili pokažite Vašu robu u pravom svetlu sa GLOW sistemom za osvetljenje.

Više informacija

horizontalna-7

B-TWEEN

Nebrojive mogućnosti oblikovanja na 3 razine

B-TWEEN je sistem uređenja trgovine s integriranom LED pozadinskom rasvetom za inovativnu prezentaciju robe! Na sistemskoj šini se mogu odozdo ili odozgo umetnuti različiti elementi.

Čak se i među prostor može optimalno iskoristiti: dodatni prezentacijski elementi mogu se jednostavno ugurati. Iz toga proizilaze nebrojene mogućnosti za oblikovanje zavisno o zahtevima i ličnom ukusu.

Više informacija


IZLOŽBENI PROSTOR

showroomSrdačno Vas pozivamo u posetu!

Naše radno vreme:
Ponedeljak – Petak 8-17 h
Subota po dogovoru

Tel: (+385) 01/2409-209 
Molimo pre dolaska ugovorite termin.

Primamljiva ponuda sa do 40% popusta!

⇒VIŠE INFORMACIJA

SAJMOVI 2017/2018

concept opti16 sajmovi

silmo Paris 2017
06.10. – 09.10.2017
Pav. 6 # C 002  Paris Nord Villepinte 

opti Munich 2018
12.01. – 14.01.2018                                                          Pav. C3 Štand 128

mido Milan 2018
24.02.-26.02.2018

⇒VIŠE INFORMACIJA

concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr