Akustične sobe za slušne aparate uz voucher od 20 EUR

Konsultantska stručnost i kvaliteta usluga ključni su čimbenici, posebno u specijajaliziranoj trgovini kao što je trgovina slušnim aparatima…

Prilikom razvoja naših elemenata za opremanje za savetodavne i servisne površine stoga uvek pazimo na funkcionalnost i privlačan dizajn. Uostalom, trebali biste moći prezentovati Vašu stručnost kako bi se klijent osećao dobro i s poverenjem prihvatio Vaše savete i sugestije.
Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam naše individualne koncepte opremanja trgovina: Bez obzira radi li se o potpunom ili delomičnom preuređenju, naši proizvodi dostupni su godinama tako da ćete svakdnevno bez ikakvih problema moći dopuniti Vašu trgovinu istim proizvodima kao što već imate. Rado ćemo vam ponuditi i našu uslugu planiranja. Naši dizajneri enterijera razviće Vam koncept opremanja trgovine uz optimalno korištenje prostora i atraktivnog ambijenta, prilagođene vašim zahtevima i proračunu!

PS:

Pozivamo Vas da posetite našu web stranicu www.concept-s-design.com Tamo ćete naći ceo shopping svet samo za zvučnu akustiku. Kao dar, dobit ćete 20,00 € sa sledećim kuponskim kodom: HGA-JUN20DE (vredi do 31.12.2018. za online narudžbu od 149,00 kn neto vrednosti robe).

provjera-akustike

PROVERA AKUSTIKE

Akustična sala čini “srce” svake trgovine slušnim aparatima kao prostorija za zvučno izolovanje za merenje sluha i prilagođavanje uređaja. Kako biste kupcu pružili kompletnu uslugu, ovo je vrlo bitan korak u projektovanju trgovine slušnim aparatima. Akustika mora biti predviđena i udovoljavati zahtevima i kriterijumima struke.

S nama imate kompetentnog partnera za izradu koncepcije svoje akustične dvorane, bez obzira radi li se o novoj zgradi ili renoviranju postojeće sobe.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

slusni-individualno-opremanje

INDIVIDUALNO OPREMANJE

Nakon definisanja projektnih mera, opremanje se planira prema toku rada tokom ispitivanja i prilagođavanja sluha.

Budući da ovo savetovanje traje neko vreme, važno je da prostorija nije samo funkcionalna, već i stvara prijatnu atmosferu za klijente.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

akusticni-lamelo-paneli

AKUSTIČNI LAMELO PANELI

Akustične lamelarne ploče mogu se koristiti kao zvučno učinkovito zidno kućište, jer su akustični apsorberi integrisani u poprečnom položaju.

Zahvaljujući strukturi površine postiže se dodatno akustičko difuzno raspršivanje zvuka. Osim toga, u panele je moguće integrisati prezentacijske panele ili TV. .

⇒VIŠE INFORMACIJA

slusni-radionica

RADIONICA

Radionica mora biti funkcionalna i optimalno iskoristena, s organizovanim prostorom za sve potrebne mašine i radne alate. Međutim, za otvorene koncepte, vidljive kupcima, posebno je važno da izgledaju “lepo” i da se uklapaju u dizajn trgovine.

Nudimo Vam mogućnost da sastavite radionicu u skladu s vašim ličnim zahtevima. Izaberite iz našeg asortimana različitih modula, ono što Vam najviše odgovara a mi ćemo Vam rado ponuditi individualni predlog, uključujući i vizualizaciju i ponudu.

⇒ VIŠE INFORMACIJA

slusni-dizajn

DIZAJN TRGOVINE SLUŠNIM APARATIMA

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš katalog za opremanje trgovina slušnim aparatima: Bez obzira tražite li rešenje za izloge, zidnu prezentaciju, savetovanje i uslugu, akustičku sobu za testiranje ili akustične panele, dekorativne stalke kao i ogledala koji su uvek i svugdje potrebni – kod [concept-s]-a ćete naći sve za Vaš uspešan poslovni nastup!

Prelistajte katalog odmah na slijedećem linku.

⇒VIŠE INFORMACIJA

maloprodajni 3concept opti16 fb

concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska

(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.htnet.hr
http://www.concept-s.hr